Android Sıkıştırılmış (zip,rar) Dosyalar

Android zip Dosya Çıkartıcı


Android zip,rar
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Android telefonumuzda bulunan .zip veya .rar uzantılı dosyaları nasıl çıkartabileceğimizi anlatmaya çalışacağım.Artık bilgisayar kullanımı, android telefonların gelişimi sonrası oldukça azaldı ve artık internetten bir şeyler indireceğimiz zaman telefonlarımızdan indiriyoruz veya oyun indireceksek telefonumuzdan indiriyoruz. Taşınabilir olması da farklı mekanlarda kullanabilmemize olanak sağladığı için tercih etme nedenlerimiz de artıyor. Telefonlarımızı birer bilgisayar yerine koyarak işlemlerimizi gerçekleştiriyor, banka hesaplarımıza, ödemelerimize, sosyal ağlara ve birçok rutin işlerimizde telefonları kullanıyoruz. En sık yaptığımız şeylerden biri de film izlemek ve telefonlarımızdan oyun oynamak oldu. Bunun için internetten indirdiğimiz film veya oyunların boyutları yüksek olduğundan dolayı hem dosyayı yükleyen hem de indiren için kolaylık olsun diye dosyalar sıkıştırılıyor. Normal dosya boyutunun olabildiğince sıkıştırılarak en düşük hale getirilmesi sağlanılıyor. Bilgisayarlarımızda da sıkça rastladığımız bu .zip veya .rar uzantılı dosyalar artık Android telefonlarına da uyarlanmış halde.Şimdi Android telefonlarımızda hangi uygulamalar ile .zip veya .rar uzantılı dosyaları açabiliriz onlara bakalım.

1.B1 Free Archiver zip unrar unzip:
B1 Archiver olarak bilinen bu uygulama oldukça başarılı kendim de kullanıyorum, sıkıştırılmış dosyaları açarken sizlere kolaylıklar sağlar.

İNDİR:
Dosyayı indirmek için buraya tıklayın.
Dilerseniz Android Google Play Market isimli Android marketinden de indirebilirsiniz.

2.WinZip - Zip UnZip Tool:
Kendim kullanmadım fakat oldukça başarılı bir uygulama olduğunu duydum, Android marketinde de ücretsiz bir uygulama olduğu için paylaşıyorum. İşinizi görecektir.

İNDİR:
Dosyayı indirmek için buraya tıklayın.
Dilerseniz Android Google Play Market isimli Android marketinden de indirebilirsiniz.

3.AndroZip™ File Manager:
Yine kullandığım güzel bir uygulama, .zip veya .rar dosyalarını açabilirsiniz. Kullanışlıdır bu uygulama da işinizi kesinlikle görecektir.

İNDİR:
Dosyayı indirmek için buraya tıklayın.
Dilerseniz Android Google Play Market isimli Android marketinden de indirebilirsiniz.

Arkadaşlar bu yazımda sizlere Android Google Play Market içerisinde ücretsiz olan ve telefonumuzda bulunan .rar veya .zip dosyalarını açmak için kullanabileceğimiz anlaşılır ve kolay uygulamaları paylaştım. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder