Mükemmel Klavye!

Mükemmel Klavye SwiftKey!


Android Klavye
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Android kalvyelerinden SwiftKey isimli klavyeyi tanımaya çalışacağım.Bu uygulama Google Play Store isimli Android marketinde ücretsiz ve oldukça kullanışlı.Kendimin de kullandığı bu uygulama gerek kaydırarak yazmada, gerek kelime tahmin etmede çok başarılı. Leb demeden leblebiyi anlıyor desek yeridir.Başlarda sizi biraz zorlayacak, harfler küçük gelecek fakat biraz kullandıktan sonra vazgeçemeyeceksiniz. Herkes için aynısı geçerli değil tabi ki, kendi klavye uygulamasına alışmış kimseler SwiftKey kullanmak istemeyebilir fakat Android orijinal klavyesini kullanıyorsanız bu klavyeye geçmek sizin için iyi olabilir. Yani kendi deneyimlerimi söylüyorum. 

Klavyeyi indirmek için buraya tıklayın.

Dilerseniz telefonunuzun Android Google Play isimli marketinden de indirebilirsiniz.



Uygulamayı indir.


Uygulamayı telefonunuza kurar kurmaz bir sözleşme karşınıza gelecek ve ardından  birkaç basit ayar için karşınıza bir pencere gelecek ve buradan telefonumuzun varsayılan klavyesini SwiftKey yapmamızı sağlayacak, sırasıyla işlemleri yapacaksınız.



Uygulamayı kur.



Ayarları yaptıktan sonra son olarak bu ekranla karşılaşacaksınız. Ardından da Son diyerek uygulama kurulumunu bitireceksiniz. 



Kurulumu bitir.



Artık uygulamamızı kullanmaya başlayabiliriz.



Uygulamayı kullanın.



Arkadaşar bugün sizlere güzel bir Android klavyesi tanıtmaya çalıştım, bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder